Bosnian

PM lektura je globalni pružatelj usluga lekture i korekcije

Ko smo mi

PM Proofreading Services vodeći je pružatelj usluga lekture i uređivanja osnovan 2012. godine. Usluge lekture nudimo profesorima, akademskim istraživačima, studentima postdiplomskih studija, časopisima, univerzitetima, preduzećima i industrijskim stručnjacima na globalnom nivou. Naše usluge su osigurane za pouzdanost, a naš modernizirani sustav siguran je i povjerljiv za potpuni mir. Povratne informacije od međunarodnih klijenata koji se vraćaju pokazuju našu reputaciju kvaliteta, efikasnog preokreta i razumnih stopa.

Naš proces lektoriranja

Naš pojednostavljeni postupak obuhvaća opsežne lekture (pravopis / pravopisne greške, gramatika, interpunkcija) i uređivanje (struktura rečenice, koherentnost i tok, sažeta i jasna upotreba jezika, akademska terminologija / ton). Mi ‘ispoliramo’ vaš rukopis i pripremamo ga za objavljivanje ili štampu. Pratimo sve promjene napravljene na vašem radu, tako da možete pregledati sve izvršene promjene i odabrati hoćete li prihvatiti ili odbiti svaku promjenu. Vratiće vam se i verzija praćenih promjena i konačna čista verzija vašeg rukopisa. Takođe dodajemo komentare o tome gdje potencijalno možete poboljšati svoje pisanje. Potom konačnu rigoroznu provjeru osiguranja kvaliteta provodi drugi lektor kako bi se osiguralo da se rukopis pošalje natrag bez grešaka.

Naši lektori iz engleskog

Naš se tim sastoji od predmetnih stručnjaka, s naprednim kvalifikacijama na master i doktorskom nivou sa vrhunskih univerziteta. Svaki se lektor specijalizirao za određenu disciplinu i uređivao bi rukopise u okviru svoje specijalizacije. Na taj način lektor može optimalno urediti rukopis, jer je upoznat s ključnim terminima i posebnom terminologijom koja se koristi u tom određenom polju. Dostupni su lektori iz svake discipline.

Imaju višegodišnje lektorsko iskustvo i posjeduju stručnost potrebnu za precizno lektoriranje vašeg rada do savršenstva, a istovremeno zadržavaju i namjeravano značenje i vaš lični dodir. Članovi našeg tima podvrgavaju se strogo selektivnom procesu zapošljavanja i slijede priznate postupke lekture s osiguranim kvalitetom, poput onih koje koristi „Ovlašteni institut za uređivanje i lektoriranje“ (CIEP). Neki od članova našeg tima su navedeni u nastavku.

Saradnja sa globalnim univerzitetima

Mi smo u direktnoj suradnji sa studentima postdiplomskih studija, profesorima i akademskim osobljem sa sveučilišta na globalnoj razini od 2012. Molimo kontaktirajte nas ako želite surađivati ​​s nama.