Catalan

PM Proofreading és un proveïdor global de serveis de revisió i edició

Qui som

PM Proofreading Services és el principal proveïdor de serveis de revisió i edició establert el 2012. Oferim els nostres serveis de revisió a professors, investigadors acadèmics, estudiants de postgrau, revistes, universitats, empreses i experts del sector a escala mundial. Els nostres serveis estan garantits per la seva fiabilitat i el nostre sistema simplificat és segur i confidencial per a una tranquil·litat completa. Els comentaris dels clients internacionals que retornen demostren la nostra reputació en termes de qualitat, eficiència i preus raonables.

El nostre procés de correcció

El nostre procés simplificat comprèn una extensa revisió (ortografia / tipografia, gramàtica, puntuació) i edició (estructura de les frases, coherència i flux, ús concís i clar del llenguatge, terminologia acadèmica / to). ‘Polimotitzem’ el vostre manuscrit i el preparem per publicar-lo o imprimir-lo. Seguim tots els canvis realitzats al vostre treball, de manera que pugueu revisar tots els canvis realitzats i triar si voleu acceptar o rebutjar cada canvi. Tant la versió dels canvis seguits com la versió neta final del vostre manuscrit us són retornats. També afegim comentaris sobre on podeu millorar la vostra redacció. Un segon revisor realitza una revisió final rigorosa de la garantia de qualitat per assegurar-se que el manuscrit es retorna sense errors.

Els nostres correctors anglesos

El nostre equip està format per experts en matèries, amb qualificacions avançades a nivell de màster i doctorat de les millors universitats. Tots els correctors s’especialitzen en una disciplina específica i editen manuscrits dins de l’àmbit de la seva especialització. D’aquesta manera, el corrector pot editar el manuscrit de manera òptima, ja que coneix els termes clau i la terminologia especial que s’utilitza en aquest camp en particular. Hi ha disponibles correctors de totes les disciplines.

Tenen diversos anys d’experiència en la correcció i posseeixen l’experiència necessària per revisar meticulosament la vostra obra a la perfecció, alhora que conserven tant el significat desitjat com el vostre toc personal. Cadascun dels membres de l’equip realitza un procés de selecció estrictament selectiu i segueix processos de correcció reconeguts amb garantia de qualitat com el que fa servir el “Chartered Institute of Editing and Correction” (CIEP). A continuació es detallen alguns dels membres del nostre equip.

Col·laboració amb universitats globals

Des del 2012. col·laborem directament amb estudiants de postgrau, professors i personal acadèmic de les universitats a escala mundial des del 2012. Si voleu col·laborar amb nosaltres, poseu-vos en contacte amb nosaltres.