Croatian

Lektura PM-a globalni je pružatelj usluga lekture i uređivanja

Tko smo mi

PM Proof Leading Services vodeći je pružatelj usluga lekture i uređivanja osnovan 2012. godine. Usluge lekture nudimo profesorima, akademskim istraživačima, studentima postdiplomskih studija, časopisima, sveučilištima, tvrtkama i industrijskim stručnjacima na globalnoj razini. Naše usluge imaju pouzdanu kvalitetu, a naš modernizirani sustav siguran je i povjerljiv za potpuni mir. Povratne informacije od međunarodnih klijenata koji se vraćaju pokazuju našu reputaciju kvalitete, učinkovitog preokreta i razumnih cijena.

Naš postupak lekture

Naš pojednostavljeni postupak obuhvaća opsežnu lekturu (pravopis / tipkarske greške, gramatika, interpunkcija) i uređivanje (struktura rečenice, koherencija i tijek, sažeta i jasna uporaba jezika, akademska terminologija / ton). Mi ‘ispoliramo’ vaš rukopis i pripremamo ga za objavljivanje ili tiskanje. Pratimo sve promjene izvršene na vašem radu, tako da možete pregledati sve izvršene promjene i odabrati hoćete li prihvatiti ili odbiti svaku promjenu. Vratiće vam se i verzija praćenih promjena i konačna čista verzija vašeg rukopisa. Također dodajemo komentare o tome gdje potencijalno možete poboljšati svoje pisanje. Potom konačnu rigoroznu provjeru kvalitete provodi drugi lektor kako bi se osiguralo da se rukopis pošalje natrag bez pogrešaka.

Naši engleski lektori

Naš se tim sastoji od predmetnih stručnjaka s naprednim kvalifikacijama na magistarskim i doktorskim studijama s vrhunskih sveučilišta. Svaki se lektor specijalizirao za određenu disciplinu i uređivao bi rukopise u okviru svoje specijalizacije. Na taj način lektor može optimalno urediti rukopis, jer je upoznat s ključnim pojmovima i posebnom terminologijom koja se koristi u tom određenom polju. Dostupni su lektori iz svake discipline.

Imaju višegodišnje lektorsko iskustvo i posjeduju stručnost potrebnu za precizno lektoriranje vašeg rada do savršenstva, a istodobno zadržavaju i namjeravano značenje i vaš osobni dodir. Članovi našeg tima podvrgavaju se strogo selektivnom procesu zapošljavanja i slijede priznate postupke lekture s osiguranom kvalitetom, poput onih koje koristi „Ovlašteni institut za uređivanje i lektoriranje“ (CIEP). Neki od članova našeg tima navedeni su u nastavku.

Suradnja s globalnim sveučilištima

Mi smo u izravnoj suradnji sa studentima poslijediplomskih studija, profesorima i akademskim osobljem sa sveučilišta na globalnoj razini od 2012. Molimo kontaktirajte nas ako želite surađivati ​​s nama.