Danish

PM Korrekturlæsning er en global udbyder af korrekturlæsning og redigeringstjenester

Hvem vi er

PM Proofreading Services er førende korrekturlæsning og redigeringstjenesteudbyder, der blev etableret i 2012. Vi tilbyder vores korrekturlæsningstjenester til professorer, akademiske forskere, postgraduate studerende, tidsskrifter, universiteter, virksomheder og brancheeksperter på verdensplan. Vores tjenester er kvalitetssikret for pålidelighed, og vores strømlinede system er sikkert og fortroligt for fuldstændig ro i sindet. Feedback fra tilbagevendende internationale kunder demonstrerer vores ry for kvalitet, effektiv turnaround og rimelige priser.

Vores korrekturlæsningsproces

Vores strømlinede proces omfatter omfattende korrekturlæsning (stavning / skrivefejl, grammatik, tegnsætning) og redigering (sætningsstruktur, sammenhæng og flow, kortfattet og klar sprogbrug, akademisk terminologi / tone). Vi ‘polerer’ dit manuskript og forbereder det til offentliggørelse eller udskrivning. Vi sporer alle de ændringer, der er foretaget i dit arbejde, så du kan gennemgå alle de foretagne ændringer og vælge, om du vil acceptere eller afvise hver ændring. Både den spores ændrede version og en endelig ren version af dit manuskript sendes tilbage til dig. Vi tilføjer også kommentarer til, hvor du potentielt kan forbedre din skrivning. En sidste streng kvalitetssikringskontrol udføres derefter af en anden korrekturlæser for at sikre, at manuskriptet sendes fejlfrit.

Vores engelske korrekturlæsere

Vores team består af fageksperter med avancerede kvalifikationer på kandidat- og ph.d.-niveau fra topuniversiteter. Hver korrekturlæser har specialiseret sig i en bestemt disciplin og redigerer manuskripter inden for rammerne af deres specialisering. På denne måde er korrekturlæseren i stand til optimalt at redigere manuskriptet, da han eller hun er fortrolig med nøgleudtryk og speciel terminologi, der anvendes inden for det pågældende felt. Korrekturlæsere fra alle fag er tilgængelige.

De har flere års korrekturlæsningserfaring og besidder den nødvendige ekspertise til omhyggeligt korrekturlæsning af dit arbejde til perfektion, samtidig med at de bevarer både den tilsigtede betydning og dit personlige præg. Vores teammedlemmer gennemgår hver en strengt selektiv rekrutteringsproces og følger anerkendte kvalitetssikrede korrekturlæsningsprocesser som den, der anvendes af ‘Chartered Institute of Editing and Proofreading’ (CIEP). Nogle af vores teammedlemmer er anført nedenfor.

Samarbejde med globale universiteter

Vi har været i direkte samarbejde med postgraduate studerende, professorer og akademisk personale fra universiteter på global skala siden 2012. Kontakt os, hvis du ønsker at samarbejde med os.