Dutch

PM Proeflezen is een wereldwijde leverancier van proeflees- en bewerkingsservices

Wie we zijn

PM Proofreading Services is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van proeflezen en bewerken, opgericht in 2012. We bieden onze proefleesdiensten aan professoren, academische onderzoekers, postdoctorale studenten, tijdschriften, universiteiten, bedrijven en experts uit de sector op een wereldwijde schaal. Onze diensten zijn gegarandeerd van kwaliteit voor betrouwbaarheid, en ons gestroomlijnde systeem is veilig en vertrouwelijk voor volledige gemoedsrust. Feedback van terugkerende internationale klanten toont onze reputatie voor kwaliteit, efficiënte doorlooptijd en redelijke tarieven.

Ons proefleesproces

Ons gestroomlijnde proces omvat uitgebreid proeflezen (spelling/typefouten, grammatica, interpunctie) en redactie (zinsopbouw, coherentie en flow, beknopt en duidelijk taalgebruik, academische terminologie/toon). Wij ‘poetsen’ uw manuscript op en maken het klaar voor publicatie of druk. We houden alle wijzigingen bij die in uw werk zijn aangebracht, zodat u alle aangebrachte wijzigingen kunt doornemen en kunt kiezen of u elke wijziging wilt accepteren of weigeren. Zowel de versie met bijgehouden wijzigingen als een definitieve schone versie van uw manuscript worden naar u teruggestuurd. We voegen ook opmerkingen toe over waar u uw schrijven mogelijk kunt verbeteren. Een laatste strenge kwaliteitscontrole wordt vervolgens uitgevoerd door een tweede proeflezer om ervoor te zorgen dat het manuscript foutloos wordt teruggestuurd.

Onze Engelse proeflezers

Ons team bestaat uit materiedeskundigen, met geavanceerde kwalificaties op master- en PhD-niveau van topuniversiteiten. Elke proeflezer is gespecialiseerd in een specifieke discipline en zou manuscripten bewerken binnen de reikwijdte van hun specialisatie. Op deze manier kan de proeflezer het manuscript optimaal redigeren, aangezien hij of zij bekend is met de belangrijkste termen en speciale terminologie die in dat specifieke vakgebied worden gebruikt. Proeflezers uit alle disciplines zijn beschikbaar.

Ze hebben meerdere jaren proefleeservaring en beschikken over de expertise die nodig is om uw werk minutieus tot in de puntjes na te lezen, met behoud van zowel de beoogde betekenis als uw persoonlijke touch. Onze teamleden ondergaan elk een strikt selectief wervingsproces en volgen erkende, kwaliteitsgegarandeerde proefleesprocessen zoals die worden gebruikt door het ‘Chartered Institute of Editing and Proofreading’ (CIEP). Enkele van onze teamleden staan ​​hieronder vermeld.

Samenwerking met wereldwijde universiteiten

We werken sinds 2012 rechtstreeks samen met postdoctorale studenten, professoren en academisch personeel van universiteiten op wereldwijde schaal. Neem contact met ons op als u met ons wilt samenwerken.