Finnish

PM-oikoluku on maailmanlaajuinen oikoluku- ja muokkauspalvelujen tarjoaja

Keitä olemme

PM Proofreading Services on vuonna 2012 perustettu johtava oikoluku- ja muokkauspalvelujen tarjoaja. Tarjoamme oikolukupalvelumme professoreille, akateemisille tutkijoille, jatko-opiskelijoille, lehdille, yliopistoille, yrityksille ja teollisuuden asiantuntijoille maailmanlaajuisesti. Palvelumme ovat laadultaan luotettavia ja virtaviivainen järjestelmämme turvallinen ja luottamuksellinen täydellisen mielenrauhan takaamiseksi. Palautettujen kansainvälisten asiakkaiden palaute osoittaa maineemme laadusta, tehokkaasta läpimenosta ja kohtuullisista hinnoista.

Oikolukuprosessimme

Sujuva prosessi käsittää laajan oikoluvun (oikeinkirjoitus / kirjoitusvirheet, kielioppi, välimerkit) ja muokkaamisen (lauseen rakenne, johdonmukaisuus ja sujuvuus, ytimekäs ja selkeä kielenkäyttö, akateeminen terminologia / sävy). Kiillotamme käsikirjoituksesi ja valmistelemme sen julkaisua tai tulostusta varten. Seuraamme kaikkia työhösi tehtyjä muutoksia, jotta voit käydä läpi kaikki tehdyt muutokset ja valita, hyväksyykö vai hylkäätkö muutokset. Sekä seurattu muutosversio että lopullinen puhdas versio käsikirjoituksesta lähetetään takaisin sinulle. Lisäämme myös kommentteja siihen, missä voit parantaa kirjoitustasi. Toinen oikolukija suorittaa sitten viimeisen tarkan laadunvarmistustarkistuksen varmistaakseen, että käsikirjoitus lähetetään takaisin virheettömästi.

Englanninkieliset oikolukijamme

Tiimimme koostuu aihe-asiantuntijoista, joilla on korkeakoulututkinto maisteri- ja tohtoritasolla huippuyliopistoista. Jokainen oikolukija on erikoistunut tiettyyn tieteenalaan ja muokkaa käsikirjoituksia erikoistumisensa rajoissa. Tällä tavalla oikolukija pystyy muokkaamaan käsikirjoitusta optimaalisesti, koska hän tuntee kyseisellä alalla käytetyt avaintermit ja erityisterminologian. Oikolukijat kaikilta aloilta ovat käytettävissä.

Heillä on monen vuoden oikolukukokemus ja heillä on asiantuntemus, jota tarvitaan työn huolelliseen oikolukemiseen täydellisyyteen säilyttäen samalla sekä tarkoitettu tarkoitus että henkilökohtainen kosketuksesi. Jokainen tiimimme jäsenistä käy läpi tiukasti valikoivan rekrytointiprosessin ja seuraa tunnustettuja laadunvarmistettuja oikolukuprosesseja, kuten ”Chartered Institute of Editing and Proofreading” (CIEP). Jotkut tiimimme jäsenistä on lueteltu alla.

Yhteistyö globaalien yliopistojen kanssa

Olemme olleet suorassa yhteistyössä yliopistojen jatko-opiskelijoiden, professoreiden ja akateemisen henkilöstön kanssa maailmanlaajuisesti vuodesta 2012. Ota yhteyttä, jos haluat tehdä yhteistyötä kanssamme.