Hungarian

A PM lektorálás globális lektorálás és szerkesztés szolgáltató

Kik vagyunk

A PM Proofreading Services a 2012-ben alapított vezető lektor és szerkesztő szolgáltatás. Korrektúra szolgáltatásainkat professzoroknak, tudományos kutatóknak, posztgraduális hallgatóknak, folyóiratoknak, egyetemeknek, vállalkozásoknak és ipari szakembereknek kínáljuk globális szinten. Szolgáltatásaink minőségbiztosak a megbízhatóság érdekében, és korszerűsített rendszerünk biztonságos és bizalmas a teljes nyugalom érdekében. Visszatérő nemzetközi ügyfelek visszajelzései bizonyítják hírnevünket a minőség, a hatékony megtérülés és az elfogadható árak terén.

Lektorálási folyamatunk

Korszerűsített folyamatunk kiterjedt korrektúrát (helyesírás / elírás, nyelvtan, írásjelek) és szerkesztést (mondatszerkezet, koherencia és folyamatosság, tömör és világos nyelvhasználat, tudományos terminológia / hangnem) tartalmaz. Csiszoljuk a kéziratot és előkészítjük kiadásra vagy nyomtatásra. Nyomon követjük a munkádban végrehajtott összes változást, így áttekintheted az összes elvégzett változást, és kiválaszthatod, elfogadod-e vagy elutasítod-e az egyes módosításokat. Mind a nyomon követett változatok, mind a kézirat végleges tiszta verzióját visszaküldjük Önnek. Megjegyzéseket fűzünk ahhoz is, hogy hol javíthatná az írását. Ezután egy második korrektor végleges szigorú minőségbiztosítási ellenőrzést hajt végre annak biztosítására, hogy a kéziratot hibamentesen küldjék vissza.

Angol lektorunk

Csapatunk tantárgyi szakértőkből áll, akik felsőfokú egyetemek felsőfokú képesítéssel rendelkeznek mester és PhD szinten. Minden lektor egy adott tudományágra szakosodott, és szakterületén belül szerkesztené a kéziratokat. Így a lektor képes a kézirat optimális szerkesztésére, mivel ismeri az adott területen használt kulcsfontosságú kifejezéseket és speciális terminológiát. Minden szakterületről lektorok állnak rendelkezésre.

Többéves lektorálási tapasztalattal rendelkeznek, és rendelkeznek a munkájuk aprólékos tökéletesítéséhez szükséges szakértelemmel, ugyanakkor megtartják a kívánt jelentést és személyes érintésüket is. Csapatunk tagjai szigorúan szelektív toborzási folyamaton mennek keresztül, és követik az elismert, minőségbiztos lektorálási folyamatokat, mint amilyeneket a „Chartered Institute of Editing and Proofreading” (CIEP) használ. Csapatunk néhány tagját az alábbiakban soroljuk fel.

Együttműködés a globális egyetemekkel

2012 óta globális szinten közvetlen együttműködést folytatunk az egyetemek posztgraduális hallgatóival, professzorokkal és oktatóival. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha együttműködni szeretne velünk.