Macedonian

Лекторирањето на премиерот е глобален давател на услуги за лектура и уредување

Кои сме ние

Услугите на лекторирање PM е водечки давател на услуги за лекторирање и уредување основан во 2012 година. Ние ги нудиме нашите услуги за лекторирање на професори, академски истражувачи, студенти на постдипломски студии, списанија, универзитети, бизниси и експерти од индустријата од глобално ниво. Нашите услуги се обезбедени квалитетно за сигурност, а нашиот рационализиран систем е безбеден и доверлив за целосен мир на умот. Повратните информации од враќање на меѓународни клиенти ја покажуваат нашата репутација за квалитет, ефикасен пресврт и разумни стапки.

Нашиот процес на лекторирање

Нашиот рационализиран процес опфаќа широко лекторирање (правопис / печатни грешки, граматика, интерпункција) и уредување (структура на реченици, кохерентност и проток, концизна и јасна употреба на јазик, академска терминологија / тон). Ние го полираме вашиот ракопис и го подготвуваме за објавување или печатење. Ние ги следиме сите промени направени во вашата работа, така што ќе можете да ги пребродите сите направени промени и да изберете дали да ја прифатите или одбиете секоја промена. И верзијата за следени промени и финалната чиста верзија на вашиот ракопис се испраќаат до вас. Ние исто така додаваме коментари за тоа каде потенцијално може да го подобрите вашето пишување. Последна строга проверка за осигурување на квалитетот потоа се врши од втор лектор за да се осигура дека ракописот е испратен назад без грешки.

Нашите англиски лектори

Нашиот тим се состои од експерти за предмети, со напредни квалификации на ниво на магистер и д-р од врвни универзитети. Секој лектор специјализира во одредена дисциплина и би уредувал ракописи во рамките на нивната специјализација. На овој начин лекторот е во можност оптимално да го уредува ракописот, бидејќи тој или таа е запознаен со клучните поими и специјалната терминологија што се користат во таа област. Достапни се лектори од секоја дисциплина.

Тие имаат повеќегодишно искуство во лекторирање и поседуваат експертиза потребна за прецизно лекторирање на вашата работа до совршенство, додека истовремено го задржуваат и предвиденото значење и вашиот личен допир. Членовите на нашиот тим се подложени на строго селективен процес на вработување и следат признати процеси на лекторирање квалитетно обезбедени, како што се користат од „Овластениот институт за уредување и лекторирање“ (CIEP). Некои од членовите на нашиот тим се наведени подолу.

Соработка со глобални универзитети

Ние сме во директна соработка со студенти на постдипломски студии, професори и академски кадар од универзитети на глобално ниво од 2012 година. Ве молиме контактирајте не доколку сакате да соработувате со нас.