Sundajski

PM Proofreading mangrupikeun Global Proofreading sareng Editing Panyedia Layanan

Saha Kami

PM Proofreading Services mangrupikeun panyayogi jasa panyuntingan sareng panyuntingan anu didirikeun dina 2012. Kami nawiskeun jasa nyayogikeun kami ka profesor, panaliti akademik, mahasiswa pascasarjana, jurnal, paguron luhur, bisnis sareng ahli industri dina skala global. Jasa kami dijamin kualitas pikeun reliabilitas, sareng sistem streamline kami aman sareng rahasia pikeun katengtreman pikiran lengkep. Eupan balik ti balik klien internasional nunjukkeun reputasi urang pikeun kualitas, turnaround épisién sareng harga anu wajar.

Prosés Koréksi Kami

Prosés streamline kami ngandung éksténsif proofreading (éjahan / typos, grammar, tanda baca) jeung éditan (struktur kalimat, koherensi sareng aliran, ringkes sareng jelas ngagunakeun basa, terminologi akademik / nada). Kami ngagosok naskah anjeun sareng nyiapkeun pikeun dimuat atanapi dicetak. Kami ngalacak sadaya parobihan anu dilakukeun pikeun padamelan anjeun, sahingga anjeun tiasa ngalangkungan sadaya parobihan anu dilakukeun sareng milih naha bakal nampi atanapi nolak tiap parobihan. Boh versi parobihan anu dilacak sareng pérsi bersih tina naskah anjeun dikirimkeun ka anjeun. Kami ogé nambihan koméntar dimana anjeun tiasa berpotensi ningkatkeun tulisan anjeun. Cék jaminan kualitas anu ketat teras dilakukeun ku proofreader anu kadua pikeun mastikeun yén naskahna dikirim deui bebas tina kasalahan.

Pamiarsa Inggris Kami

Tim kami diwangun ku para ahli masalah-masalah, kalayan kualifikasi anu langkung maju dina tingkat Master sareng PhD ti Paguron luhur. Unggal proofreader ngahususkeun kana disiplin anu khusus, sareng bakal ngédit naskah dina lingkup spesialisasi na. Ku cara ieu proofreader tiasa ngédit naskah sacara optimal, kumargi anjeunna kenal sareng istilah konci sareng terminologi khusus anu dianggo dina bidang anu khusus. Proofreaders tina unggal disiplin aya.

Aranjeunna gaduh sababaraha taun pangalaman ngoreksi, sareng ngagaduhan keahlian anu diperyogikeun pikeun leres-leres ngabuktoskeun padamelan anjeun pikeun kasampurnaan, bari dina waktos anu sami nahan duanana maksud anu dimaksud sareng taros pribadi anjeun. Anggota tim kami masing-masing ngalaman prosés rekrutmen anu leres-leres selektif, sareng nuturkeun prosés panyuntingan anu dipastian kualitas sapertos anu dianggo ku ‘Chartered Institute of Editing and Proofreading’ (CIEP). Sababaraha anggota tim kami dibéréndélkeun di handap.

Kolaborasi sareng Universitas Global

Kami parantos damel babarengan langsung sareng mahasiswa pascasarjana, profesor sareng staf akademik ti Universitas dina skala global saprak 2012. Mangga ngahubungan kami upami anjeun hoyong kolaborasi sareng kami.