Romanian

PM Proofreading este un furnizor global de servicii de corectură și editare

Cine suntem noi

PM Proofreading Services este cel mai important furnizor de servicii de corecție și editare înființat în 2012. Oferim serviciile noastre de corecție profesorilor, cercetătorilor universitari, studenților postuniversitari, revistelor, universităților, companiilor și experților din industrie la scară globală. Serviciile noastre sunt asigurate de calitate pentru fiabilitate, iar sistemul nostru simplificat este sigur și confidențial pentru o liniște sufletească completă. Feedback-ul de la clienții internaționali reveniți demonstrează reputația noastră pentru calitate, schimbare eficientă și tarife rezonabile.

Procesul nostru de corectură

Procesul nostru simplificat cuprinde o corecție extinsă (ortografie / greșeli de tipar, gramatică, punctuație) și editare (structura propoziției, coerență și flux, utilizare concisă și clară a limbajului, terminologie academică / ton). Vă lustruim manuscrisul și îl pregătim pentru publicare sau tipărire. Urmărim toate modificările aduse muncii dvs., astfel încât să puteți trece peste toate modificările făcute și să alegeți dacă acceptați sau respingeți fiecare modificare. Atât versiunea modificărilor urmărite, cât și o versiune curată finală a manuscrisului dvs. vă sunt trimise înapoi. De asemenea, adăugăm comentarii cu privire la locul în care vă puteți îmbunătăți scrierea. O verificare finală riguroasă de asigurare a calității este apoi efectuată de un al doilea corector pentru a se asigura că manuscrisul este trimis înapoi fără erori.

Corectorii noștri englezi

Echipa noastră este formată din experți în domeniu, cu calificări avansate la nivel de masterat și doctorat de la universități de top. Fiecare corector specializat într-o anumită disciplină și ar edita manuscrise în cadrul specializării lor. În acest fel, corectorul este capabil să editeze manuscrisul în mod optim, deoarece el sau ea este familiarizat cu termenii cheie și terminologia specială utilizată în acel domeniu particular. Sunt disponibili corectori de la fiecare disciplină.

Ei au mai mulți ani de experiență în corectură și posedă expertiza necesară pentru a vă corecta meticulos lucrarea la perfecțiune, păstrând în același timp atât sensul dorit, cât și atingerea dvs. personală. Membrii echipei noastre sunt supuși fiecărui proces de recrutare strict selectiv și urmează procese de corecție recunoscute, asigurate de calitate, precum cel utilizat de „Chartered Institute of Editing and Proofreading” (CIEP). Unii dintre membrii echipei noastre sunt enumerați mai jos.

Colaborare cu universități globale

Suntem în colaborare directă cu studenți postuniversitari, profesori și personal academic din universități la scară globală din 2012. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să colaborați cu noi.