Serbian

Лектура ПМ је глобални добављач услуга лекторирања и уређивања

Ко смо ми

ПМ Проофреадинг Сервицес водећи је добављач лектура и уређивања основан 2012. године. Услуге лектуре нудимо професорима, академским истраживачима, студентима постдипломских студија, часописима, универзитетима, предузећима и индустријским стручњацима на глобалном нивоу. Наше услуге су осигуране за поузданост, а наш модернизирани систем је сигуран и повјерљив за потпуни мир. Повратне информације од међународних клијената који се враћају показују нашу репутацију квалитета, ефикасног преокрета и разумних цена.

Наш процес лекторирања

Наш поједностављени процес укључује опсежну лектуру (правопис / правописне грешке, граматику, интерпункцију) и уређивање (структура реченице, кохерентност и ток, сажета и јасна употреба језика, академска терминологија / тон). Полирамо ваш рукопис и припремамо га за објављивање или штампу. Пратимо све промене извршене на вашем раду, тако да можете да пређете преко свих извршених промена и изаберете да ли ћете прихватити или одбити сваку промену. Вратиће вам се и верзије праћених промена и коначна чиста верзија вашег рукописа. Такође додајемо коментаре о томе где потенцијално можете побољшати своје писање. Потом коначну ригорозну проверу квалитета врши други лектор како би се осигурало да се рукопис пошаље назад без грешака.

Наши лектори из енглеског

Наш тим чине стручњаци за предмете, са напредним квалификацијама на мастер и докторским нивоима са врхунских универзитета. Сваки лектор је специјализован за одређену дисциплину и уређивао би рукописе у оквиру своје специјализације. На тај начин лектор може оптимално уредити рукопис, пошто је упознат са кључним терминима и посебном терминологијом која се користи у тој области. Доступни су лектори из сваке дисциплине.

Имају вишегодишње лекторско искуство и поседују стручност потребну за прецизно лекторирање вашег рада до савршенства, а истовремено задржавају и предвиђено значење и ваш лични додир. Чланови нашег тима подвргавају се строго селективном процесу регрутације и следе признате поступке лектуре са осигураним квалитетом, попут оних које користи „Овлашћени институт за уређивање и лекторирање“ (ЦИЕП). Неки од чланова нашег тима су наведени у наставку.

Сарадња са глобалним универзитетима

Ми смо у директној сарадњи са студентима постдипломских студија, професорима и академским особљем са универзитета на глобалном нивоу од 2012. Молимо контактирајте нас ако желите да сарађујете са нама.