Slovenian

Lektoriranje PM je globalni ponudnik lektoriranja in urejanja

Kdo smo

Lektorske storitve PM so vodilni ponudnik lektorskih in uredniških storitev, ustanovljen leta 2012. Svoje lektorske storitve ponujamo profesorjem, akademskim raziskovalcem, podiplomskim študentom, revijam, univerzam, podjetjem in strokovnjakom iz industrije v svetovnem merilu. Naše storitve zagotavljajo zanesljivost, naš poenostavljen sistem pa je varen in zaupen za popoln mir. Povratne informacije od mednarodnih strank, ki se vračajo, dokazujejo naš ugled za kakovost, učinkovit preobrat in razumne cene.

Naš lektorski postopek

Naš poenostavljen postopek vključuje obsežno lektoriranje (črkovanje / tipkarske napake, slovnica, ločila) in urejanje (struktura stavkov, skladnost in pretok, jedrnata in jasna uporaba jezika, akademska terminologija / ton). Vaš rokopis poliramo in pripravimo za objavo ali tisk. Spremljamo vse spremembe vašega dela, tako da lahko pregledate vse spremembe in se odločite, ali boste vsako spremembo sprejeli ali zavrnili. Različica sledljivih sprememb in končna čista različica vašega rokopisa sta vam poslani nazaj. Dodamo tudi komentarje o tem, kje lahko izboljšate svoje pisanje. Nato drugi lektor opravi končno natančno preverjanje kakovosti, da zagotovi, da se rokopis pošlje nazaj brez napak.

Naši angleški lektorji

Naša ekipa je sestavljena iz predmetnih strokovnjakov z visoko izobrazbo na magistrskem in doktorskem nivoju z vrhunskih univerz. Vsak lektor je specializiran za določeno disciplino in bi urejal rokopise v okviru svoje specializacije. Lektor lahko na ta način optimalno uredi rokopis, saj pozna ključne izraze in posebno terminologijo, ki se uporablja na tem področju. Na voljo so lektorji iz vseh disciplin.

Imajo več let lektorskih izkušenj in imajo strokovno znanje, potrebno za natančno lektoriranje vašega dela do popolnosti, hkrati pa ohranijo tako predvideni pomen kot tudi vaš osebni pečat. Člani naše ekipe so podvrženi strogo selektivnemu postopku zaposlovanja in sledijo priznanim postopkom lektoriranja z zagotovljeno kakovostjo, kakršen uporablja „Chartered Institute of Editing and Proofreading“ (CIEP). Nekateri člani naše ekipe so navedeni spodaj.

Sodelovanje z globalnimi univerzami

Od leta 2012 neposredno sodelujemo s podiplomskimi študenti, profesorji in akademskim osebjem z univerz. Prosimo, kontaktirajte nas, če želite sodelovati z nami.